HESTERDAY....
Door: ik
Blijf op de hoogte en volg Eva
04 Juni 2006 | Verenigde Staten, Phoenix
ALL MY TROUBLES SEEMED SO FAR AWAY,
NOW IT LOOKS AS THOUGH SHE'S HERE TO STAY,
OH, I BELIEVE IN HESTERDAY.
SUDDENLY,
SHE’S IN AMERICA LIKE I USED TO BE,
NOW YOU HAVE TO EAT HAMBURGER LIKE ME,
OH, HESTERDAY CAME SUDDENLY.
WHY SHE
WANTS TO MEET BUSH I DON'T KNOW, SHE WOULDN'T SAY.
I SAID,
HE’S AN ASS, NOT INVITED ON HESTERDAY.
HESTERDAY,
HAMMONDS HOUSE IS AN AWESOME PLACE TO STAY,
YOU ARE LUCKY SO DON’T RUN AWAY,
OH, I BELIEVE IN HESTERDAY.
I KNOW
YOU FEEL BLESSED TO BE HERE TODAY.
I SAID,
YOU ARE THE AMERICANS I WANT FOR HESTERDAY.
HESTERDAY,
NOW EAT HAVE FUN AND GO TO PLAY,
THINK OF US WHEN WE WILL GO AWAY,
SO CELEBRATE HESTERDAY!
la lalaaaaaaaala lalaaaalalalaaalala
creatief he! Dit was dus het nummer die sarah en ik hadden gemaakt voor Hesterday! Al die amerikanen en andere exchangestudents hebben met volle borst meegezongen, echt vet!
Maar kzal eerst even een stukje terug in de tijd gaan..laten we zeggen dinsdag? Ja dat was een pittig dagje. Sarah en ik begonnen de dag vooral vroeg met een vooruitzicht veel op het vliegveld te zijn die dag. We hadden het afscheidskado voor catarina al klaar liggen en het welcomes bord voor hes, RAAR!
Het afscheid was natuurlijk pijnlijk, verdrietig en gruwelijk, echt NIET LEUK! maarja ze zeggen dat aan alles een eind komt, damn... Met veel gejank hebben sarah ik en haar gastgezin haar toch moeten laten gaan in dat grote vliegtuig op weg naar haar thuis is brazilie; iets waar ze veel naar uitkeek maar toch ineens veel te dichtbij kwam... Maar tis zeker dat ik haar daar ga opzoeken, wow wat een land!
Terug naar huis maakte wij ons klaar op hes' aankomst en savonds vertrokken we alweer naar dat vliegveld om mijn eigen bloedechte zus op te halen! jahooooo!!!
Een uur te vroeg en met welcomesbord in de hand stonden sarah, frances (ook wel hans) en ik klaar. Sarah en ik samen door het raam glurend of ze er aan kwam, hahaha sarah vroeg ongeveer bij iederen voorbijganger: heeft ze een baby? nee. is ze zwart? nee. heeft ze rimpels? nee. blond haar toch? nee. Ze heeft zelfs 3 mensen aangehouden toen ik ff naar de wc ging hahahaha! ze maakte me kei zenuwachtig! Maar na 600 nee's wast ineens jaaaaah!!! Echt gaaaf! khad ineens hes in mijn armen! wie had dat nou gedacht?! gejetlekt en wel was ze aangekomen in Phoenix Arizona, WOW!
En nu is ze nogsteeds hier! Kheb haar zoveel mogelijk proberen te laten zien van mijn leven hier, echt raar! De eerste dag kwamen we niet verder dan de achtertuin maar we zijn nu toch uitgebreid naar de rest van de stad. Hesterday was een suc6 magk wel zeggen, kvond leuk! Ow als je wil weten wat hes er van vond kan je naar www.hesfriends.nl gaan en dan naar amerikaanse vlag "LATOR!" en dan bij reacties! daar staat alles tot in details in!
even wat sluipreclame:
quotes:
"Dus... vandaag was het 45 graden en had Eva het sublieme idee om mij het ultieme Phoenix gevoel te geven."
"Even wat inside info: Eva en ik hebben Frances nu "Hans" gedoopt, zodat we over haar kunnen lullen in het NL."
"Mn eerste echte Amerikaanse hamburger in van die ronde banken onder het neonlicht en al kijkende naar een zeer spannende (zeiden ze...) wedstrijd van de Suns. Dat zijn de basketballers van Phoenix..."
Dus allemaal nu naar die site, want anders moet ik alles gaan typen en het is al zo laaat...
Ze heeft iig kennis gemaakt met de HITTE 46 graden, haleloeja! en met de straten van arizona! Ook heeft ze al een verslaving aan starbucks opgebouwd en heeft ze de wet overtreden door niet te betalen voor de film, wel goeie films trouwens!
Morgen gaan we naar een AFSmeeting, een 'end of stay' party en maken we alles klaar voor THE trip! IK HEB ER ZIN!
Ik hoop echt ergens internet te vinden onderweg zodat ik jullie alles kan vertellen over THE trip!, zoniet komt er waarschijnlijk een heel laaaaaaaaaaaaaaaaaang verhaal op de 20ste.
Mensen heb een fijne zomer, voor de examen kadidaten zit het er op denk ik! nou maar w88 op die uitslag. Rene en ria heeeeeeel veel plezier op jullie vakantie en GEFELICITEERD!!!! alvast met je verjaardag!
Nog meer jarige? ja Eefje! FIJNE VERJAARDAG!!! En niet te vergeten Willem! Jij ook gefeliciteerd!!! maak er een mooie dag van!
Ja kmoet er vandoor, ga mijn bedje opzoeken... Denk nog even aan hes en mij als we dit avontuur aangaan en dan zie, spreek, knuffel ik jullie snel weer, want binnenkort ga ik naar huis...
Tot snel lieve mensen!
ps= het is trouwens een zwarte dag in phoenix :'-( de suns liggen er uit! SNIK!
04 Juni 2006 - 10:06
Monique:
Ha meiden!!! leuk zeg allemaal, wat een welkom zeg....Hes voor jou!geniet van alles wat jullie doen de komende weken en voorzichtig! pas goed op jezelf en dan komt het allemaal goed! veel plezier en we lezen jullie reisverhalen snel.......
Miep -
04 Juni 2006 - 18:13
Nicol:
het is maar goed dat er internet bestaat!!!!!
knuffel mij -
04 Juni 2006 - 18:15
Aniek:
Lieve eva,
Jeetje wat een avontuur zeg, nu nog samen met je zus lekker rond trekken en dan bijna naar huis.. Wat is dit snel gegaan. En dan al dat afscheid nemen van iedereen, wat afschuwelijk! Afscheid nemen is niet leuk.
Nou meiden geniet lekker samen en neem wat van de temperatuur mee naar huis!
Liefs ik -
05 Juni 2006 - 08:15
Gerda:
Wat een creativiteit en wat een welkom voor Hester, je hebt het allemaal geflikt, we zijn ongelooflijk trots op je. En nu het jaar er bijna op zit, ontspan en geniet van je grote zus. Meiden pas heel goed op jezelf, heel veel plezier, en hou ons op de hoogte.
jullie mam. -
Jaap En Mir:
Heel veel plezier met jullie trip 2x zus! en 2x schoonzus -
05 Juni 2006 - 18:58
Mir:
We hebben allebei een keer op enter gedrukt! -
05 Juni 2006 - 23:27
Ineke Brands:
Wat leuk om Hester op jouw site te zien!!!
Heftig allemaal ik kreeg er een brok van in mijn keel(een leuke brok hoor)
Ben erg beniewd naar Hester s schrijfsteil!!!!
Dus ga ik even op haar site kijken.
Geniet ze, Stam&Stam!!!!!!
O,ik betraptte me erop dat ik graag een foto van jullie samen had gezien,kan daar voor gezorgd worden??? vast wel.
Ineke, -
06 Juni 2006 - 16:49
Lindsay:
1 woord: Jaloers!!
Heeeeeel veel plezier!!
X Lindsay -
08 Juni 2006 - 10:33
Paul:
Hee wat vervelend voor de suns (gna gna, Nash toch niet zo goed he! Nowitzki for MVP!) Ooit komt er misschien nog wel een finale tussen Lebron en Steve en tot die tijd geduld.. Leuk dat je zus (Eva2) er is! En ik ben ook wel benieuwd naar een foto van jullie samen.. Have a good trip, kus Paul -
08 Juni 2006 - 17:46
Ruud:
Eva2 zeg dat wel ja, jezus wat lijkt dat allemaal op elkaar :P ;) -
09 Juni 2006 - 07:55
Erik Stam:
jezus? -
10 Juni 2006 - 16:45
Annelies:
Hey meiden, ik hoop dat jullie samen veel lol hebben en erg genieten Ik bedoel natuurlijk wel, de natuur en cultuur. Misschien staan jullie met zijn tweeën sterker om me te overtuigen, dat Amerika een must is, om er een keer geweest te zijn. Maar die Amerikanen blijven toch in mijn ogen, erg vreemd, eng, en een "almachtige" volkje.
Ik wens jullie heel veel plezier en nog vele mooie indrukken toe, ik verheug me op jullie reisverslag, veel liefs Annelies. -
10 Juni 2006 - 16:48
Mascha:
Je zus over? ik ben jaloers! Wanneer ga je naar Nederland? ik ben van half tot eind juli even en dan ga ik weer terug. Mijn eiland is te leuk en kan niet zonder me!
geniet van je tijd,
kus -
11 Juni 2006 - 17:36
Admin (hes En Ik):
Olas mensen!
Hoe is het daar in het inmiddels oranje en zonnige NL? Hier tussen Vegas en La, waar we ook mogen zijn???, is het geweldig!!! Net oranje aangemoedigd (6 uur smorgens, ja we hebben er iets voor over) en dalijk op weg naar lalalala! LA! Kheb dus eik geen tijd om te typen maar voor meer info ga naar hesfriends.nl! want daar staat aaaaaaaaaaaaaalles! nouja bijna alles... Veel leesplezier! niet vergeten te reagreren want daar houden we van! We missen jullie, hes nog niet hoor ik in mijn linker oor, ik wel hahaha dus zie jullie gruwelijk snel, maar nu eerst genieten!!! van de wondere wereld van de USA!
liefs van 2 oranjefans, ons!
ps= als het een btje mee zit vinden nog een ker zo hiel geweldige plaats als hier met free internet dus dan kank weer meer typen! moet nu weg! doeg! -
11 Juni 2006 - 21:00
Monique H:
Hey Eva!!
Wat gaat de tijd toch snel nu ineens..je komt alweer bijna terug naar Nederland!! Heb al je verhalen gevolgd hoor..! En wil ze zeker ook nog live horen :) Veel plezier nog daar, de laatste weekjes met je zus...En tot gauw!
xx -
13 Juni 2006 - 12:35
Marjolein (nichtje):
Ik ben geslaagd voor mijn opleiding, kben nu een onderwijsassistent!!!
jullie nog heel veel plezier de laatste weken!
xxx marjolein